Днес се откри новото младежко пространство в с. Зверино създадено по младежките инициативи "Създаваме заедно" - Youth Center Vratsa

Днес се откри новото младежко пространство в с. Зверино създадено по младежките инициативи „Създаваме заедно“

Днес се откри новото младежко пространство в с. Зверино създадено по младежките инициативи „Създаваме заедно“. Екип „Млади доброволци“, реши да открие своето пространство като покани клуба по настолни игри към Младежки център – Враца да направи събитие с местните деца и младежи, запознавайки ги с любимото хоби. По този начин да направи мястото притегателен център за местната младеж. Разбрахме се с кмета на с. Зверино, който присъства на откриването да организираме още дейности през лятото на новото младежко пространство.

Младежката инициатива „Да оставим добра памет на земята – прави добро и предай на поколенията“ на отбор „Млади доброволци“, част от младежките инициативи „Създаваме заедно“ по Проект BGLD – 1.003 – 0004 „Младежки център Враца – фактор за развитие на Северозапада“, финансиран чрез Финансовия механизъм на ЕИП 2014-2021 г.

Публикациите на сайта отразяват единствено мнението на авторите и Програмният оператор на Програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“ не носи отговорност за съдържанието на информацията.

Напишете коментар