Днес проведохме неформално обучение на тема "Враца - едно неизчерпаемо архитектурно богатство", което е част от дейностите към клуб "Младежко развитие и предприемачество" към Младежки център - Враца - Youth Center Vratsa

Днес проведохме неформално обучение на тема „Враца – едно неизчерпаемо архитектурно богатство“, което е част от дейностите към клуб „Младежко развитие и предприемачество“ към Младежки център – Враца

Днес проведохме неформално обучение на тема „Враца – едно неизчерпаемо архитектурно богатство“, което е част от дейностите към клуб „Младежко развитие и предприемачество“ към Младежки център – Враца. В него се включиха нашите приятели от паралелката „Аниматори в туризма“ към ПЕГ „Йоан Екзарх“ – Враца. И така възползвайки се от хубавото есенно време си направихме прекрасно неформално обучение из града, чрез което младите хора научиха за някои от най-красивите и емблематични сгради на гр. Враца. Нашият град притежава пъстра палитра от изключително красиви и стилни архитектурни сгради, които го отличават в цяла България.

Обучението имаше за цел да провокира интереса на младежите да обърнат внимание върху фактора за развитието на град Враца като архитектурен и туристически център на Северозапада.

По време на обучението си говорихме и за фестивала, който предстои другата седмица и то точно на тази тематика – „Врата към Враца – Фестивал на културното наследство / Door2Vratza – Cultural Heritage Festival“, за мотивационната ни среща с музикалния изпълнител Тото, както и за дискусионната ни кръгла маса „Съвременни предизвикателства и нужди пред младите хора и представителите на уязвимите групи“ .

Клубът по „Младежко развитие и предприемачество“ към Младежки център – Враца и кръглата маса „Съвременни предизвикателства и нужди пред младите хора и представителите на уязвимите групи“ са част от дейностите по Проект BGLD – 1.003 – 0004 „Младежки център Враца – фактор за развитие на Северозапада“, финансиран чрез Финансовия механизъм на ЕИП 2014-2021г.

Публикациите на сайта отразяват единствено мнението на авторите и Програмният оператор на Програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“ не носи отговорност за съдържанието на информацията.

Напишете коментар