Вчера проведохме втора онлайн среща с европейския шампион по канадска борба Искрен Здравков, с който заедно объдихме подробностите по предстоящия демонстративен турнир по канадска борба - Youth Center Vratsa

Вчера проведохме втора онлайн среща с европейския шампион по канадска борба Искрен Здравков, с който заедно объдихме подробностите по предстоящия демонстративен турнир по канадска борба

Вчера проведохме втора онлайн среща с европейския шампион по канадска борба Искрен Здравков, с който заедно объдихме подробностите по предстоящия демонстративен турнир по канадска борба. Състезанието ще се осъществи като част от младежките инициативи по „Създаваме заедно“. Благодарим му за отделеното време и съвсем скоро очаквайте още интересна информация!

Демонстративният турнир по канадска борба е част от младежките инициативи по „Създаваме заедно“ по Проект BGLD – 1.003 – 0004 „Младежки център Враца – фактор за развитие на Северозапада“, финансиран чрез Финансовия механизъм на ЕИП 2014-2021г.

Публикациите на сайта отразяват единствено мнението на авторите и Програмният оператор на Програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“ не носи отговорност за съдържанието на информацията.

Напишете коментар