Днес открихме клуба по "Японска култура" към Младежки център - Враца - Youth Center Vratsa

Днес открихме клуба по „Японска култура“ към Младежки център – Враца

Днес открихме клуба по „Японска култура“ към Младежки център – Враца. По време на откриващо събитие младежите имаха възможността да се запознаят с основателите му и да научат повече за страната на Изгряващото слънце. Акценти в програмата бяха: четенето на манга, играенето на традиционни и модерни японски настолни игри, гледането на аниме и хапването на суши. Всички присъстващи бяха силно впечатлени и от прекрасната презентация, която Виктория Тодорова ни представи в традиционно японско кимоно. Целта на създателите на този клуб е младите хора да се познаят с японската култура и бит и така да дообогатят мирогледа си за света, които ги заобикаля. Благодарим на всички младежи, които се постараха този клуб да стане реалност, както и на гостите, които допринесаха за прекрасната атмосфера. Очаквайте в скоро време още интересни дейности от новия ни клуб!

Клубът по „Японска култура“ е част от дейностите по Проект BGLD – 1.003 – 0004 „Младежки център Враца – фактор за развитие на Северозапада“, финансиран чрез Финансовия механизъм на ЕИП 2014-2021г.

Публикациите на сайта отразяват единствено мнението на авторите и Програмният оператор на Програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“ не носи отговорност за съдържанието на информацията.

Напишете коментар