Днес отбор „Неко“ проведен мини-турнир по плажен волейбол - Youth Center Vratsa

Днес отбор „Неко“ проведен мини-турнир по плажен волейбол

Днес отбор „Неко“ проведен мини-турнир по плажен волейбол, който е част от младежката им инициатива „Заедно за спорта“. Игращето по плажен волейбол се нарима до стадион „Христо Ботев“, в близост до тенис кортовете. То нямаше да е възможно без помощта на Електроенергиен системен оператор ЕАД, които изградиха терена и с подкрепата на Община Враца, а след това и на младите хора, които го почистиха, заравниха, направиха си табела и боядисаха металните стълбове към него. С тази инициатива младежите целят да поставят началото на провеждането на различни спортни дейности, които да доведат до увеличаването на физическата активност сред местното население.

Благодарим на волейболен клуб „Ботев“ Враца за активното участие и подкрепата!

Дейността е част от младежките инициативи по „Създаваме заедно“ по Проект BGLD – 1.003 – 0004 „Младежки център Враца – фактор за развитие на Северозапада“, финансиран чрез Финансовия механизъм на ЕИП 2014-2021г.

Публикациите на сайта отразяват единствено мнението на авторите и Програмният оператор на Програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“ не носи отговорност за съдържанието на информацията.

Напишете коментар