Днес на гости на екипа на Младежки център - Враца бяха активните млади хора от с. Ослен Криводол - Youth Center Vratsa

Днес на гости на екипа на Младежки център – Враца бяха активните млади хора от с. Ослен Криводол

Днес на гости на екипа на Младежки център – Враца бяха активните млади хора от с. Ослен Криводол. Те дойдоха при нас да споделят как върви изпълнението на тяхната младежка инициатива „Младежко пространство на доверието“, която е част от дейностите по „Създаваме заедно“ , а също така да вземат някои от необходимите материали за нейното реализиране. Заедно планирахме осъществяването на останалите активности и организирането на две събития през август с цел популяризиране на оформящото се пространство. Срещата беше много ползотворна и с нетърпение очакваме да изпълним планираните събития!

Младежките инициативи по „Създаваме заедно“ са част от дейностите по Проект BGLD – 1.003 – 0004 „Младежки център Враца – фактор за развитие на Северозапада“, финансиран чрез Финансовия механизъм на ЕИП 2014-2021г.

Публикациите на сайта отразяват единствено мнението на авторите и Програмният оператор на Програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“ не носи отговорност за съдържанието на информацията.

Напишете коментар