Днес младите хора от клуба по настолни игри "All A-board games Vratsa" към Младежки център - Враца проведоха за пръв път настолните игри за деца и младежи в с. Згориград - Youth Center Vratsa

Днес младите хора от клуба по настолни игри „All A-board games Vratsa“ към Младежки център – Враца проведоха за пръв път настолните игри за деца и младежи в с. Згориград

Днес младите хора от клуба по настолни игри „All A-board games Vratsa“ към Младежки център – Враца проведоха за пръв път настолните игри за деца и младежи в с. Згориград. Участниците играха най-различни и вълнуващи игри като DiXit, Coup, Drop it, Dobble и много други. Залите вече са ни тесни, за това сме навън и то не къде да е пред Народно Читалище „Пробуда 1926“ Згориград, което е заобиколено от чудно красивия врачански балкан. Искаме да искажем своята благодарност към читалищните дейци, рабощети на това хубаво място и към младежите и децата, които превърнаха нашия делник в празник!

Събитието е част от дейностите на клуба по настолни игри „All A-board games Vratsa“ към Младежки център – Враца по Проект BGLD – 1.003 – 0004 „Младежки център Враца – фактор за развитие на Северозапада“, финансиран чрез Финансовия механизъм на ЕИП 2014-2021г.

Публикациите на сайта отразяват единствено мнението на авторите и Програмният оператор на Програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“ не носи отговорност за съдържанието на информацията.

Напишете коментар