Днес Младежки център - Враца беше на гости на Дневен център за деца и младежи с увреждания в гр. Козлодуй по покана на слънчевите ентусиасти от отбор "Един за друг" - Youth Center Vratsa

Днес Младежки център – Враца беше на гости на Дневен център за деца и младежи с увреждания в гр. Козлодуй по покана на слънчевите ентусиасти от отбор „Един за друг“

Днес Младежки център – Враца беше на гости на Дневен център за деца и младежи с увреждания в гр. Козлодуй по покана на слънчевите ентусиасти от отбор „Един за друг“. Целта беше поставяне на началото на изпълнението на младежка инициатива „Да направим добро на деца в нужда“ част от младежките инициативи „Създаваме заедно“ 2022 г.
От боядисването на яйца и търсенето на Великденски зайци преминахме към сценка от импровизиран куклен театър с добре познатите животни – куче, коте, прасе, пиле, крава, овца и вълк и за финал ядохме баница и козунак.
Младежките инициативи „Създаваме заедно“ 2022 г. са част от дейностите на Младежки център – Враца по изпълнение на Проект BGLD – 1.003 – 0004 „Младежки център Враца – фактор за развитие на Северозапада“, финансиран чрез Финансовия механизъм на ЕИП 2014-2021 г.
Публикациите на сайта отразяват единствено мнението на авторите и Програмният оператор на Програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“ не носи отговорност за съдържанието на информацията.

Напишете коментар