Днес младежки работници и образователен медиатор от Младежки център - Враца посетиха на едни прекрасни млади хора в с. Ослен Криводол - Youth Center Vratsa

Днес младежки работници и образователен медиатор от Младежки център – Враца посетиха на едни прекрасни млади хора в с. Ослен Криводол

Днес младежки работници и образователен медиатор от Младежки център – Враца посетиха на едни прекрасни млади хора в с. Ослен Криводол. Жителите на селото бяха запознати с идеята на младежките инициативи по “ Създаваме заедно“. После младите хора споделиха своето предложение за създаване на младежко пространство в селото, на което да се случват разнообразни културни и образователни активности, с които да привличат младежи от региона. То ще бъде сред природата в една от красивите местности в с. Ослен Криводол.

Младежките инициативи по „Създаваме заедно“ са част от дейностите по Проект BGLD – 1.003 – 0004 „Младежки център Враца – фактор за развитие на Северозапада“, финансиран чрез Финансовия механизъм на ЕИП 2014-2021г.

Публикациите на сайта отразяват единствено мнението на авторите и Програмният оператор на Програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“ не носи отговорност за съдържанието на информацията.

Напишете коментар