Днес младежки работник и образователен медиатор от Младежки център - Враца предоставиха част от материалите на група млади хора за тяхното младежко пространство в с. Ослен Криводол - Youth Center Vratsa

Днес младежки работник и образователен медиатор от Младежки център – Враца предоставиха част от материалите на група млади хора за тяхното младежко пространство в с. Ослен Криводол

Днес младежки работник и образователен медиатор от Младежки център – Враца предоставиха част от материалите на група млади хора за тяхното младежко пространство в с. Ослен Криводол. В него ще се случват разнообразни културни и образователни активности, с които да привличат младежи от региона. То се осъществява като част от младежките инициативи „Създаваме заедно“.

Младежките инициативи по „Създаваме заедно“ са част от дейностите по Проект BGLD – 1.003 – 0004 „Младежки център Враца – фактор за развитие на Северозапада“, финансиран чрез Финансовия механизъм на ЕИП 2014-2021г.

Публикациите на сайта отразяват единствено мнението на авторите и Програмният оператор на Програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“ не носи отговорност за съдържанието на информацията.

Напишете коментар