Днес младежките работници от Младежки център - Враца откриха младежко пространство в село. Моравица - Youth Center Vratsa

Днес младежките работници от Младежки център – Враца откриха младежко пространство в село. Моравица

Днес младежките работници от Младежки център – Враца откриха младежко пространство в село. Моравица. Инициативата беше на отбор „Да съхраним българското“. Тяхната идея беше да се създаде място, което да обединява в себе си етнографски кът и компютърна зала. Това пространство е част от читалището в селото. Младежките работници обещаха още много посещения и събития да се проведат в откритото младежко пространство.

Младежките инициативи „Създаваме заедно“ 2020 г. са част от дейностите на Младежки център – Враца по изпълнение на Проект BGLD – 1.003 – 0004 „Младежки център Враца – фактор за развитие на Северозапада“, финансиран чрез Финансовия механизъм на ЕИП 2014-2021 г.

Публикациите на сайта отразяват единствено мнението на авторите и Програмният оператор на Програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“ не носи отговорност за съдържанието на информацията.

Напишете коментар