Днес е вторият ден от Dungeоns and Dragons Academy, която е част от Лятна младежка академия на Младежки център - Враца - Youth Center Vratsa

Днес е вторият ден от Dungeоns and Dragons Academy, която е част от Лятна младежка академия на Младежки център – Враца

Днес е вторият ден от Dungeоns and Dragons Academy, която е част от Лятна младежка академия на Младежки център – Враца! Събитието има за цел да предизвика креативността, да провокира изобретателността, да доразвие меки умения на младите хора и същевременно да носи приключенски дух, забавление и екшън на своите участници. Dungeоns and Dragons Academy придава нов смисъл на ролевите игри, а именно като начин за активиране и ангажиране на младежите по един уникален приключенски начин. За това впусни се и утре в света на най-великата ролева игра, която ще ти много силни емоци и удовлетворение, каквито никога не си мислил, че можеш да изживееш. Очакваме те утре от 10:00 ч. до 14:00 ч. в сградата на Младежки център – Враца.

Събитието Dungeоns and Dragons Academy e част от дейностите от Лятната младежка академия, организирана от Младежки център – Враца по проект BGLD – 1.003 – 0004 „Младежки център Враца – фактор за развитие на Северозапада“, финансиран чрез Финансовия механизъм на ЕИП 2014-2021 г.

Публикациите на сайта отразяват единствено мнението на авторите и Програмният оператор на Програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“ не носи отговорност за съдържанието на информацията.

Напишете коментар