Днес част от екипа на Младежки център - Враца гостува на младите хора от с. Ослен Криводол в новопостроеното им младежко пространство, където се проведоха серия от интересни занимания, които са част от младежката им инициатива "Младежко пространство на доверието" - Youth Center Vratsa

Днес част от екипа на Младежки център – Враца гостува на младите хора от с. Ослен Криводол в новопостроеното им младежко пространство, където се проведоха серия от интересни занимания, които са част от младежката им инициатива „Младежко пространство на доверието“

Днес част от екипа на Младежки център – Враца гостува на младите хора от с. Ослен Криводол в новопостроеното им младежко пространство, където се проведоха серия от интересни занимания, които са част от младежката им инициатива „Младежко пространство на доверието“. По време на събитието се играха най-различни и вълнуващи настолни игри, които имаха за цел да развият въображението и екипните умения на групата. Благодарим на младите хора от с. Ослен Криводол за хубавата организация и за ентусиазма, с който вършат всичко.

Младежката инициатива “ Младежко пространство на доверието“ е част от „Създаваме заедно“, който се реализира по Проект BGLD – 1.003 – 0004 „Младежки център Враца – фактор за развитие на Северозапада“, финансиран чрез Финансовия механизъм на ЕИП 2014-2021 г.

Публикациите на сайта отразяват единствено мнението на авторите и Програмният оператор на Програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“ не носи отговорност за съдържанието на информацията.

Напишете коментар