Днес деца и младежи взеха участие в Activity Lab, който беше организиран от Младежки център - Враца - Youth Center Vratsa

Днес деца и младежи взеха участие в Activity Lab, който беше организиран от Младежки център – Враца

Днес деца и младежи взеха участие в Activity Lab, който беше организиран от Младежки център – Враца. Целта на събитието беше посредством разнообразни методите участниците да усвоят меки умения за работа в екип, добра комуникация и координация помежду си, също така да развият своята опорно-двигателна система. Activity Lab подпомага ранното физическо, психическо и емоционално развитие на децата и младежите. Благодарим за активността на всички и ви очакваме отново следващия вторник в парка зад паметника на Христо Ботев от 10:00 до 12:00ч.!

Activity Lab е част от дейностите по Проект BGLD – 1.003 – 0004 „Младежки център Враца – фактор за развитие на Северозапада“, финансиран чрез Финансовия механизъм на ЕИП 2014-2021г.

Публикациите на сайта отразяват единствено мнението на авторите и Програмният оператор на Програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“ не носи отговорност за съдържанието на информацията.

Напишете коментар