Днес даваме старт на "Създаваме заедно" 2021г. - Youth Center Vratsa

Днес даваме старт на „Създаваме заедно“ 2021г.

Днес даваме старта на подаването на документи за младежките инициативи. В тях могат да се включат младежи на възраст между 15 и 29 години, които имат интересна и полезна идея за развитие на своето населено място. Младежки център – Враца ще финансира 15 младежки инициативи на стойност 500 лв. Те ще имат за цел да превърнат мечтите на младите хора от област Враца в реалност. В следните категории:
– Неформални дейности и обучения
-Спортни дейности
-Визуално изкуство, култура и творчество
– Грижа за животните и опазване на околната среда
-Превантивни дейности.
 За да кандидатстваш, трябва да направиш следните неща: състави си отбор от твои приятели, разпишете идеята, като попълните формуляра ни и след това го изпратете на youthcenter_vr@abv.bg. до 17:00 ч. на 10. декември (петък).
Ако все още се притесняваш и се чудиш, дали това е за теб знай, че младежките работници от Младежки център – Враца ще са на твое разположение да отговорят на всеки въпрос възникнал при написването на твоята идея. Както е казал Махатма Ганди „Ако искаш да видиш промяната в света, започни със себе си“.
Кандидатствай сега и реализирай утре една твоя мечта!
Статута на проектите „Създаваме заедно“: https://bit.ly/3BN6nxd
Формуляра за кандидатстване: https://bit.ly/3mVHDgj
Инициативата „Създаваме заедно” е финансирана по проект BGLD – 1.003 – 004 „Младежки център Враца – фактор за развитие на Северозапада“ по Програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“, финансирана от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014 – 2021 г.

Публикациите на сайта отразяват единствено мнението на авторите и Програмният оператор на Програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“ не носи отговорност за съдържанието на информацията.

Напишете коментар