Вчера в Младежки център – Враца се проведе вторият от поредицата куизове, организирани като част от дейностите на Activity Lab - Youth Center Vratsa

Вчера в Младежки център – Враца се проведе вторият от поредицата куизове, организирани като част от дейностите на Activity Lab

Вчера в Младежки център – Враца се проведе вторият от поредицата куизове, организирани като част от дейностите на Activity Lab. Викторината този път беше на фентази тематика! Тя се състоя от 35 въпроса и беше фокусирана върху трилогията „Властелина на Пръстените“ (2001-2003 г.), филмовата поредица „Хари Потър“ (2001-2011 г.), сериала „Игра на Тронове“ (2011-2019 г.), зашеметяващият „Конан Варваринът“ (1982 г.), филмовата класика „Тъмният Кристал“ (1982 г.) и поредицата от книги „Пърси Джаксън“ (2005-2023 г.). Младежите се състезаваха един срещу друг използвайки своите телефони в платформата Quizizz, като най-добрите трима в края на събитието получиха тематични награди.

На трето място завърши Илиан Алексиев. На втора позиция, малко под върха остана Захари Стимчев , а първото място грабна Александър Банков. Събитието донесе на всички участници много усмивки и нови знания на фентази тематика. Очаквайте следващия от поредицата куизове през септември!

Fantasy Quiz e част от дейностите на Activity Lab по Проект BGLD – 1.003 – 0004 „Младежки център Враца – фактор за развитие на Северозапада“, финансиран чрез Финансовия механизъм на ЕИП 2014-2021г.

Публикациите на сайта отразяват единствено мнението на авторите и Програмният оператор на Програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“ не носи отговорност за съдържанието на информацията.

Напишете коментар