Днес бяха доставени материалите за младежката инициатива по "Създаваме Заедно - Спорт за с. Върбешница" на отбор "Приключенци" - Youth Center Vratsa

Днес бяха доставени материалите за младежката инициатива по „Създаваме Заедно – Спорт за с. Върбешница“ на отбор „Приключенци“

Днес бяха доставени материалите за младежката инициатива по „Създаваме Заедно – Спорт за с. Върбешница“ на отбор „Приключенци“. Те са предвидили до края на годината откриване на своята инициатива с голямо спортно събитие – турнир по мини футбол. Очаквайте повече информация и снимки в последващи постове във връзка с реализирането на тяхната дейност.

Младежката инициатива по „Създаваме Заедно – Спорт за с. Върбешница“ e част от младежките инициативи “Създаваме заедно” 2021 г., които са част от Проект BGLD – 1.003 – 0004 „Младежки център Враца – фактор за развитие на Северозапада“, финансиран чрез Финансовия механизъм на ЕИП 2014-2021 г.

Публикациите на сайта отразяват единствено мнението на авторите и Програмният оператор на Програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“ не носи отговорност за съдържанието на информацията.

Напишете коментар