Дисекция на декбилдинг игрите - Youth Center Vratsa

Дисекция на декбилдинг игрите

Дисекция на декбилдинг игрите!

Обичате ли да знаете какво правите? А да създавате собствени неща? А да ги тествате по всевъзможни начини? А намирате ли декбилдинг игрите за плашещи и привлекателни в еднаква степен?

Е, имаме нещо уникално за вас – възможност в рамките на тази работилница, не само да научите за различните видове декбилдинг игри, но и да разберете как ги правим толкова специални (подсказваме – отговорът е в името им).

Ще се фокусираме върху принципите на успешното създаване на тестета (и кога да ги нарушаваме), насоки, които да ползваме при вземане на решение и способността да си представим как дадено тесте би се представило в реална игра.

И всичко това – от човек с над 20 години опит в най-старата такава игра!

Всички материали са осигурени от нас за вас, като остава само да си запазите място в Младежки център – Враца , като се регистрирате сега на: bit.ly/VratsaGameNight2

Това събитие е част от фестивала Sofia Game Night / Нощ на игрите.

Нощ на игрите във Враца е част от дейностите на клуба по настолни игри „All A-Board Games“ към Младежки център – Враца създаден по Проект BGLD – 1.003 – 0004 „Младежки център Враца – фактор за развитие на Северозапада“, финансиран чрез Финансовия механизъм на ЕИП 2014-2021 г.

Публикациите на сайта отразяват единствено мнението на авторите и Програмният оператор на Програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“ не носи отговорност за съдържанието на информацията.

Напишете коментар