Гледайте новия епизод на нашето онлайн младежко предаване "А ти какво мислиш?", посветен на Международния ден на глухите - Youth Center Vratsa

Гледайте новия епизод на нашето онлайн младежко предаване „А ти какво мислиш?“, посветен на Международния ден на глухите

Гледайте новия епизод на онлайн младежко предаване „А ти какво мислиш?“, посветен на Международния ден на глухите. На 30.09.2021 г. Младежки център – Враца заедно с БМЧК-Враца направиха редица предизвикателни интервюта, в които провокирахме малки и големи да разберат повече за жестовия език на глухите хора!

Онлайн младежкото предаване се финансира по проекта BGLD – 1.003 – 004 „Младежки център Враца – фактор за развитие на Северозапада“ по Програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“, финансирана от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014 – 2021 г.

Публикациите на сайта отразяват единствено мнението на авторите и Програмният оператор на Програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“ не носи отговорност за съдържанието на информацията.

Напишете коментар