В с. Върбешница беше проведен турнир по мини футбол, който беше част от младежката инициатива "Създаваме заедно - спорт за с.Върбешница" на отбор "Приключенци" - Youth Center Vratsa

В с. Върбешница беше проведен турнир по мини футбол, който беше част от младежката инициатива „Създаваме заедно – спорт за с.Върбешница“ на отбор „Приключенци“

В с. Върбешница беше проведен турнир по мини футбол, който беше част от младежката инициатива „Създаваме заедно – спорт за с.Върбешница“ на отбор „Приключенци“. Идеята на екипа беше да се облагороди пространството около футболното игрище с направата на пейки за феновете, със засаждането на декоративни дървета и монтирането на кошове за боклук. Завършекът на тази дейност беше провеждането на турнир по мини футбол.

Младежите от с. Върбешница се надяват с тази си младежка инициатива да са допринесли, за това футболното игрище да се превърне в още по-приятно и посещавано място от младите хора, като ги мотивират за активен начин на живот.

Младежката инициатива „Създаваме заедно – спорт за с.Върбешница“ е част от дейностите по „Създаваме заедно“ по Проект BGLD – 1.003 – 0004 „Младежки център Враца – фактор за развитие на Северозапада“, финансиран чрез Финансовия механизъм на ЕИП 2014-2021г.

Публикациите на сайта отразяват единствено мнението на авторите и Програмният оператор на Програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“ не носи отговорност за съдържанието на информацията.

Напишете коментар