В съботния ден клубът по настолни игри "All-A-Board Games Vratsa" към Младежки център - Враца беше в Регионален исторически музей, за да вземе участие в отбелязването на неговия 70-годишен юбилей - Youth Center Vratsa

В съботния ден клубът по настолни игри „All-A-Board Games Vratsa“ към Младежки център – Враца беше в Регионален исторически музей, за да вземе участие в отбелязването на неговия 70-годишен юбилей

В съботния ден клубът по настолни игри „All-A-Board Games Vratsa“ към Младежки център – Враца беше в Регионален исторически музей, за да вземе участие в отбелязването на неговия 70-годишен юбилей . По този повод бяхме се подготвили за тематично събитие и решихме да играем само игри на историческа тематика, а също така музеят любезно ни беше предоставил настолни игри от времето на Древна Гърция и Древен Рим. Голям интерес предизвика играта „Дама“, а също така и „Седемте чудеса“. Много се забавлявахме заедно, учихме история и опознавахме музея. Очаквайте още интересни събития скоро от нас!

Дейностите на клуба по настолни игри “All-A-Board Games“ към Младежки център – Враца е част от Проект BGLD – 1.003 – 0004 „Младежки център Враца – фактор за развитие на Северозапада“, финансиран чрез Финансовия механизъм на ЕИП 2014-2021 г.

Публикациите на сайта отразяват единствено мнението на авторите и Програмният оператор на Програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“ не носи отговорност за съдържанието на информацията.

Напишете коментар