В понеделник колеги от Младежки център - Враца бяха на посещение на младежката инициатива Занаятчийски кът "Творчество" на отбор "С нашите ръце" в гр. Козлодуй - Youth Center Vratsa

В понеделник колеги от Младежки център – Враца бяха на посещение на младежката инициатива Занаятчийски кът „Творчество“ на отбор „С нашите ръце“ в гр. Козлодуй

В понеделник колеги от Младежки център – Враца бяха на посещение на младежката инициатива Занаятчийски кът „Творчество“ на отбор „С нашите ръце“ в гр. Козлодуй. По време на срещата беше обсъден напредъка по изпълнение на дейностите и доставени материали за изработването на младежкото им пространство.

Младежките инициативи „Създаваме Заедно” 2023 г. са част от Проект BGLD – 1.003 – 0004 „Младежки център Враца – фактор за развитие на Северозапада“, финансиран чрез Финансовия механизъм на ЕИП 2014-2021 г.

Публикациите на сайта отразяват единствено мнението на авторите и Програмният оператор на Програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“ не носи отговорност за съдържанието на информацията.

Напишете коментар