На 14. октомври (събота) от 18:00 ч. в Младежки център – Враца ще се проведе третият от поредицата куизове, организирани като част от дейностите на Activity Lab - Youth Center Vratsa

На 14. октомври (събота) от 18:00 ч. в Младежки център – Враца ще се проведе третият от поредицата куизове, организирани като част от дейностите на Activity Lab

На 14. октомври (събота) от 18:00 ч. в Младежки център – Враца ще се проведе третият от поредицата куизове, организирани като част от дейностите на Activity Lab. Викторината този път ще е на Studio Ghibli тематика! Тя се състои от 35 въпроса и е фокусирана върху „Принцеса Мононоке“, „Отнесена от духовете“, „Моят съсед Тоторо“, „Подвижният замък на Хоул“, „Лапута: Замъкът в небето“. Младежите ще се състезават един срещу друг, използвайки своите телефони в платформата Quizizz, като най-добрите трима в края на събитието ще получат награди.

Можете да се регистрирате тук: https://bit.ly/3PZZrGF

 Studio Ghibli Quiz e част от дейностите на Activity Lab по Проект BGLD – 1.003 – 0004 „Младежки център Враца – фактор за развитие на Северозапада“, финансиран чрез Финансовия механизъм на ЕИП 2014-2021г.

Публикациите на сайта отразяват единствено мнението на авторите и Програмният оператор на Програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“ не носи отговорност за съдържанието на информацията.

Напишете коментар