Вчера в Младежки център – Враца се проведе първият от поредицата куизове, организирани като част от дейностите на Activity Lab - Youth Center Vratsa

Вчера в Младежки център – Враца се проведе първият от поредицата куизове, организирани като част от дейностите на Activity Lab

Вчера в Младежки център – Враца се проведе първият от поредицата куизове, организирани като част от дейностите на Activity Lab. Викторината беше на Sci-Fi тематика с 35 въпроса и ни потопи в света на филми като Star Wars, Ghostbusters, Back to the Future, Jurassic Park, Terminator и Robocop! Младежите се състезаваха един срещу друг, като най-добрите трима в края на куиза получиха тематични награди.

На трето място завърши Божидар Ангелов. На втора позиция, малко под върха остана Николета Николова, а първото място грабна Ина Вутова. Събитието донесе на всички участници много усмивки и нови знания на Sci- Fi тематика. Очаквайте следващият от поредицата куизове през септември!

Sci-Fi Quiz e част от дейностите на Activity Lab по Проект BGLD – 1.003 – 0004 „Младежки център Враца – фактор за развитие на Северозапада“, финансиран чрез Финансовия механизъм на ЕИП 2014-2021г.

Публикациите на сайта отразяват единствено мнението на авторите и Програмният оператор на Програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“ не носи отговорност за съдържанието на информацията.

Напишете коментар