Кампанията продължава! - Youth Center Vratsa

Кампанията продължава!

В днешния ден продължихме с кампанията по повод предстоящият международен ден за правата на човека, който по традиция се отбелязва на 10-ти Декември, а участници в програмата с активности, които целяха да запознаят младежите със всеобщата декларация за правата на човека бяха учениците от ОУ „Св. Климент Охридски“ – с. Тишевица.

Момичетата и момчетата взеха дейно и активно участие в упражненията целящи да ги поставят в ситуации, в които сами да се убедят, че човешките права са свързани с потребностите от живота от които всеки има нужда особено в кризисни ситуации.

Кампанията на тема: „Правата на човека“ е част от дейностите по Проект BGLD – 1.003 – 0004 „Младежки център Враца – фактор за развитие на Северозапада“, финансиран чрез Финансовия механизъм на ЕИП 2014-2021г.

Публикациите на сайта отразяват единствено мнението на авторите и Програмният оператор на Програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“ не носи отговорност за съдържанието на информацията.

Напишете коментар