Вчера част от екипа на Младежки център - Враца бяха в гр. Козлодуй за реализираненто на една прекрасна младежка инициатива - Youth Center Vratsa

Вчера част от екипа на Младежки център – Враца бяха в гр. Козлодуй за реализираненто на една прекрасна младежка инициатива

Вчера част от екипа на Младежки център – Враца бяха в гр. Козлодуй за реализираненто на една прекрасна младежка инициатива. Целта ѝ беше осъществяването на младежки новаторски спектакъл , който да е посветен на основни национални и културни ценности с фокус личност на българския поет и революционер Христо Ботев.

Поради лоши меторологични условия спектакълът беше отложен веднъж, но вчера на Деня на народните будители времето беше на страната младите хора от гр. Козлодуй. Това, което представиха те беше комплексен пърформанс на открито, с подходяща музика, хореография, светлинни, огнени и мултимедийни ефекти, които въздействаха по един неповторим и уникален начин на публиката. Спектакълът беше обхванал историческата хронология и основните акценти в идеите на великия поет и революционер, пречупени през тяхнта собствена призма.

Младежките инициативи по „Създаваме заедно“ са изпълнявани по Проект BGLD – 1.003 – 0004 „Младежки център Враца – фактор за развитие на Северозапада“, финансиран чрез Финансовия механизъм на ЕИП 2014-2021г.

Публикациите на сайта отразяват единствено мнението на авторите и Програмният оператор на Програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“ не носи отговорност за съдържанието на информацията.

Напишете коментар