Вчера се проведе третият и последен ден от нашата Dungeоns and Dragons Academy - Youth Center Vratsa

Вчера се проведе третият и последен ден от нашата Dungeоns and Dragons Academy

Вчера се проведе третият и последен ден от нашата Dungeоns and Dragons Academy – ролеви игри за активиране на млади хора, която е част от Лятна младежка академия на Младежки център – Враца! Посредством събитието имахме за цел да развием меки умения на младите хора и същевременно да им донесем доза забавление, разкривайки пред тях света на ролевите игри. Вчера успяхме да затвърдим наученото през предходните дни и да направим една препратка към нашата реалност . Младежите, които успешно преминаха през Академията получиха своите сертификати. Споделихме пред тях какво още ни очаква през лятото и направихме план за последващи дейности, които те искат да се случат в Младежки център – Враца. Благодарим на нашите лектори и на всички младежи вкючили се в това общо голямо приключение!

Очаквайте съвсем скоро още интересни инициативи от нас!

Събитието Dungeоns and Dragons Academy e част от дейностите от Лятната младежка академия, организирана от Младежки център – Враца по проект BGLD – 1.003 – 0004 „Младежки център Враца – фактор за развитие на Северозапада“, финансиран чрез Финансовия механизъм на ЕИП 2014-2021 г.

Публикациите на сайта отразяват единствено мнението на авторите и Програмният оператор на Програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“ не носи отговорност за съдържанието на информацията.

Напишете коментар