Вчера се проведе мотивационната беседа с изключителния певец Йонислав Йотов - Тото Н - Youth Center Vratsa

Вчера се проведе мотивационната беседа с изключителния певец Йонислав Йотов – Тото Н

Вчера се проведе мотивационната беседа с изключителния певец Йонислав Йотов – Тото Н. Той ни разказа за своя тежкия и дълъг път на кариерно развитие. За първите си музикални участия като изпълнител на сцената в град Враца до първия негов голям концерт в зала Арена Армеец София. Тото обясни на младежите за това, което го е мотивирало тогава и сега да бъде човекът, който е. Той сподели какво за него е приятелството и семейството. Но най-важното послание, което отправи към младежите на Враца беше следното: “ Ако искаш нещо да ти се случи в този живот, не отлагай, а действай днес и дай най-доброто от себе си, защото само упоритите и трудолюбиви хора стават успешни!“ Благодарим много на Тото за това, че беше наш гост и сподели с всички нас своята житейска философия.

Събитието е част от дейностите по проект BGLD – 1.003 – 0004 „Младежки център – Враца – фактор за развитие на Северозапада“, финансиран чрез Финансовия механизъм на ЕИП 2014-2021г.

Публикациите на сайта отразяват единствено мнението на авторите и Програмният оператор на Програмата „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“ не носи отговорност за съдържанието на информацията.

Напишете коментар