Вчера пристигнаха подаръците от Конвой коледни колети 2023 г., в който Младежки център - Враца се включва за поредна година - Youth Center Vratsa

Вчера пристигнаха подаръците от Конвой коледни колети 2023 г., в който Младежки център – Враца се включва за поредна година

Вчера пристигнаха подаръците от Конвой коледни колети 2023 г., в който Младежки център – Враца се включва за поредна година. Благодарим на координаторите за България от Round Table 1 Sofia, без които тези подаръци нямаше да достигнат до нас. Сега на Младежки център – Враца заедно с доброволци от Германия предстои да зарадват деца и младежи от селата и град Враца с подаръци за коледните празници.

Очаквайте скоро младежки работници в ролята на Дядо Коледа в следващите дни.

Ето малко повече информация и за самата инициатива!

Конвой коледни колети е социален проект, който се изпълнява под шапката на международната доброволческа организация Раунд Тейбъл Интернешънъл от 2001 година и се организира от местните клонове на организацията в Германия, Австрия, България, Румъния, Молдова и Украйна.

Проектът Конвой коледни колети се реализира под мотото „Деца помагат на деца“, като деца и младежи от Германия подготвят безвъзмездно подаръци за техни връстници от Източна Европа.

Напишете коментар