Вчера отбелязахме 12. август - Международния ден на младежта - Youth Center Vratsa

Вчера отбелязахме 12. август – Международния ден на младежта

Вчера отбелязахме 12. август – Международния ден на младежта. Екипът на Младежки център – Враца беше в парк „Дъбника“ от 18:00 ч. до 20:30 ч., като заедно с клубове си по интереси бяха подготвили богата и интересна програма.

Клубът по настолни игри „All-A-Board Games Vratsa“ представи на всички любители на хобито едни от най-популярните заглавия на настолни игри като DiXit, Jenga , Misterum и много други. Те се игриха от малки и големи чак до вечерта.

Клубът по „Японска култура“ запозна гостите на събитието с интересни и разнообразни дейности. Всички имаха възможността да седнат и почетат манга, да поиграят традиционни японски игри, а също така да оцветят или нарисуват любимия си аниме герои.

За любителите на изненадите имаше предизвикателства като за всеки смелчага, който беше решил да се включи, получи награда.

Дейностите на двата клуба, както и младежките предизвикателства донесоха забавление и вдъхновение на всички малки и големи гости на събитието!

Изказваме сърдечни благодарности на нашите доброволци, а също така и на младежите от Rotary Club & Interact Club Vratsa, които взеха участие в това събитие. Всички вие направихте Международния ден на младежта незабравим!

Дейностите на клуба по настолни игри „All-A-Board Games Vratsa“ и клуба „Японска култура“ са по Проект BGLD – 1.003 – 0004 „Младежки център Враца – фактор за развитие на Северозапада“, финансиран чрез Финансовия механизъм на ЕИП 2014-2021г.

Публикациите на сайта отразяват единствено мнението на авторите и Програмният оператор на Програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“ не носи отговорност за съдържанието на информацията.

Напишете коментар