Вчера на 17.10.2023 г. младежи от ПЕГ „Йоан Екзарх“ – Враца с паралелка „Аниматори в туризма“ се срещнаха с Теодор Вълков – експерт в отдел "Връзки с обществеността" към РИМ-Враца - Youth Center Vratsa

Вчера на 17.10.2023 г. младежи от ПЕГ „Йоан Екзарх“ – Враца с паралелка „Аниматори в туризма“ се срещнаха с Теодор Вълков – експерт в отдел „Връзки с обществеността“ към РИМ-Враца

Вчера на 17.10.2023 г. младежи от ПЕГ „Йоан Екзарх“ – Враца с паралелка „Аниматори в туризма“ се срещнаха с Теодор Вълков – експерт в отдел „Връзки с обществеността“ към РИМ-Враца. Това беше първата среща, на която младежите се запознаха с програмата, която им предстои на тема „Въведение в екскурзоводството“.

Събитието е част от дейностите на клуб „Младежко развитие и предприемачество“, който е част от Проект BGLD – 1.003 – 0004 „Младежки център Враца – фактор за развитие на Северозапада“, финансиран чрез Финансовия механизъм на ЕИП 2014-2021г.

Публикациите на сайта отразяват единствено мнението на авторите и Програмният оператор на Програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“ не носи отговорност за съдържанието на информацията.

Напишете коментар