Вчера Младежки център - Враца съвместно с ДГ "Европейчета" проведе "Училище за родители" с гост - психолога Ренета Венева - Youth Center Vratsa

Вчера Младежки център – Враца съвместно с ДГ „Европейчета“ проведе „Училище за родители“ с гост – психолога Ренета Венева

Вчера Младежки център – Враца съвместно с ДГ „Европейчета“ проведе „Училище за родители“ с гост – психолога Ренета Венева. Събитието се състоя с родители на деца от 3-годишна и до 6-годишна възраст, в двора на Младежки център-Враца, благодарение на хубавото време и съобразно противоепидемичните мерки. В рамките на срещата родителите се запознаха с подходящи начини и техники за поощрения и санкционирания на децата в ранна възраст, както и методи за справяне с опозиционното им поведение на този етап. Също така бяха обсъдени и предизвикателствата, които предстоят при прехода на децата от детската градина към първи клас, видовете опозиционно поведение в тази възраст и как най-ефективно да се справяме с това. Училището за родители предизвика голям интерес сред всички присъстващи.

Екипът на Младежки център- Враца благодари на г-жа Венева за безценните съвети и полезна информация, които сподели с гостите на мероприятието.

Това събитие е част от дейностите по Проект BGLD – 1.003 – 0004 – C01 „Младежки център Враца – фактор за развитие на Северозапада“.

Публикациите на сайта отразяват единствено мнението на авторите и Програмният оператор на Програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“ не носи отговорност за съдържанието на информацията.

Напишете коментар