На 12. януари младежките работници от Младежки център - Враца проведоха занятие, част от кампанията "Заедно можем без омраза" с 8 "а" клас от ПГ "Димитраки Хаджитошин", гр. Враца - Youth Center Vratsa

На 12. януари младежките работници от Младежки център – Враца проведоха занятие, част от кампанията „Заедно можем без омраза“ с 8 „а“ клас от ПГ „Димитраки Хаджитошин“, гр. Враца

На 12. ануари младежките работници от Младежки център – Враца проведоха занятие, част от кампанията „Заедно можем без омраза“ с 8 „а“ клас от ПГ „Димитраки Хаджитошин“, гр. Враца. Благодарим на нашия домакин за предоставената възможност и за активното участие на учениците. Следващите седмици ще продължим с дейностите и в други класове.

Тази кампания е част от дейностите на Младежки център – Враца по изпълнение на Проект BGLD – 1.003 – 0004 „Младежки център Враца – фактор за развитие на Северозапада“, финансиран чрез Финансовия механизъм на ЕИП 2014-2021 г.

Публикациите на сайта отразяват единствено мнението на авторите и Програмният оператор на Програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“ не носи отговорност за съдържанието на информацията.

Напишете коментар