Вчера младежките работници от Младежки център - Враца посетиха град Бяла Слатина и запознаха деца, родители и представители на читалището с младежките инициативи по "Създаваме заедно" - Youth Center Vratsa

Вчера младежките работници от Младежки център – Враца посетиха град Бяла Слатина и запознаха деца, родители и представители на читалището с младежките инициативи по „Създаваме заедно“

Вчера младежките работници от Младежки център – Враца посетиха град Бяла Слатина и запознаха деца, родители и представители на читалището с младежките инициативи по „Създаваме заедно“. След това те представиха своята идея за провеждане на неформално обучение по рисуване за младежи от всички възрасти. Курсът ще приключи с изложба от рисунките на младите хора, като тя ще е и с благотворителна цел.

Младежките инициативи по „Създаваме заедно“ са част от дейностите по Проект BGLD – 1.003 – 0004 „Младежки център Враца – фактор за развитие на Северозапада“, финансиран чрез Финансовия механизъм на ЕИП 2014-2021г.

Публикациите на сайта отразяват единствено мнението на авторите и Програмният оператор на Програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“ не носи отговорност за съдържанието на информацията.

Напишете коментар