Вчера в следобедните часове на неделния ден от 16:00 ч. до 23:00 ч. се състоя уникално онлайн събитие, организирано от информационния сайт Technology.bg и Дамян Христов - Youth Center Vratsa

Вчера в следобедните часове на неделния ден от 16:00 ч. до 23:00 ч. се състоя уникално онлайн събитие, организирано от информационния сайт Technology.bg и Дамян Христов

Вчера в следобедните часове на неделния ден от 16:00 ч. до 23:00 ч. се състоя уникално онлайн събитие, организирано от информационния сайт Technology.bg и Дамян Христов. То беше посветено на 84. годишнина от рождението на Гари Гигакс, който е създателят на Dungeons & Dragons, се проведе възпоменателна игра посветена на неговото най-епично творение „The Temple of Elemental Evil“. Участниците имаха възможност съвсем безплатно да играят в най-добрата VTT платформа Fantasy Grounds Unity! Още по-важното беше, че цялата игра, както героите и локализациите беше на български език. За събитието заявки за участие правят над 15 човека. Но в първата сесия вземат участие 8 човека, всеки със свои герои.

Младежки център – Враца също имаше представител в това уникално събитие, Борис Милевски член на клуба по настолни игри „All – A Board Games Vratsa“ към Младежки център – Враца. Нашето момче се представи повече от прекрасно в епичната игра продължила повече от 7 часа. През следващата седмица ще се проведе нова игра, в която ще вземат участие още представители на Клуба!

За наше беше чест да участваме в това прекрасно събитие. Споделяме малко снимки, за да придобиете впечатление от невероятната игра.

Напишете коментар