Вчера в сградата на Младежки център - Враца се презентира историята на скейт културата в България и беше представена играта С.К.Е.Й.Т, като на събитието присъстваха хора, които се интересуват от алтернативни градски субкултури и от екстремни спортове - Youth Center Vratsa

Вчера в сградата на Младежки център – Враца се презентира историята на скейт културата в България и беше представена играта С.К.Е.Й.Т, като на събитието присъстваха хора, които се интересуват от алтернативни градски субкултури и от екстремни спортове

Вчера в сградата на Младежки център – Враца се презентира историята на скейт културата в България и беше представена играта С.К.Е.Й.Т, като на събитието присъстваха хора, които се интересуват от алтернативни градски субкултури и от екстремни спортове. Мероприятието целеше да информира широката общественост за предстоящо международно състезание по скейтбординг, което ще се случи в град Враца през средата на юни. Очаквайте повече информация скоро!

Събитието е част от младежките инициативи по „Създаваме заедно“, които се изпълняват по Проект BGLD – 1.003 – 0004 „Младежки център Враца – фактор за развитие на Северозапада“, финансиран чрез Финансовия механизъм на ЕИП.

Публикациите на сайта отразяват единствено мнението на авторите и Програмният оператор на Програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“ не носи отговорност за съдържанието на информацията.

Напишете коментар