Вчера в Младежки център - Враца за пръв път децата на Враца се докоснаха до изключително красивия и интересен спорт, а именно- фехтовката - Youth Center Vratsa

Вчера в Младежки център – Враца за пръв път децата на Враца се докоснаха до изключително красивия и интересен спорт, а именно- фехтовката

Вчера в Младежки център – Враца за пръв път децата на Враца се докоснаха до изключително красивия и интересен спорт, а именно- фехтовката. Активността беше напълно безплатна и насочена главно към деца между 1. и 4. клас.

Децата се запознаха с основните правила при тренировките по фехтовка, като напрамер как да се работи безопасно с копията, от колко кръга се състой един мач, по колко минути трае всеки, какво се изисква, за да се печели.

Следващата безплатна тренировка по фехтовка е на 29.09 (четвъртък) от 17:00 ч. до 18:00 ч. отново в сградата на Младежки център – Враца.

Днес от 17:00 ч. на площад „Христо Ботев“ ще се проведе изложение по фехтовка с демонстративни схватки между професионалисти от София, Враца, Шумен и Варна.

Напишете коментар