Вчера беше проведена информационна среща във връзка с организирано от Младежки център - Враца обучение за работа с музикален софтуер - Youth Center Vratsa

Вчера беше проведена информационна среща във връзка с организирано от Младежки център – Враца обучение за работа с музикален софтуер

Вчера беше проведена първата по рода си информационна среща във връзка с предстоящото едномесечно обучение за работа с музикален софтуер. Този курс се организира от Младежки център – Враца в отговор на толкова желаната и чакана възможност за музикално развитие и кариера на младите хора. Обучението ще се проведе след края на пролетната ваканция на младежите. На срещата имаше млади хора от различните краища на област Враца. По време на нея те се запознаха със своя лектор, който работи в София с едни от най-звестните звезди от българския музикален бранш. Той им разясни целта и начина на протичане на образователния процес за този един месец. Младите хора от своя страна споделиха от колко време се занимават с музика и какъв личен опит имат във връзка с работата с подобен софтуер, като всеки от тях заяви нетърпението си за предстоящото обучение. И така най-интересното за нашите младежи тепърва предстой!

Информационната среща за обучение за работа с музикален софтуер е част част от Проект BGLD – 1.003 – 0004 „Младежки център Враца – фактор за развитие на Северозапада“, финансиран чрез Финансовия механизъм на ЕИП 2014-2021 г.

Публикациите на сайта отразяват единствено мнението на авторите и Програмният оператор на Програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“ не носи отговорност за съдържанието на информацията.

Напишете коментар