Всички сме запознати с тежката съдба , която сполетя хората от селата от община Карлово - Youth Center Vratsa

Всички сме запознати с тежката съдба , която сполетя хората от селата от община Карлово

Всички сме запознати с тежката съдба , която сполетя хората от селата от община Карлово. В началото на месец септември населените места от общината бяха откъснати от света заради тежките наводнения и проливните дъждове. Едно от тези места беше с. Богдан, където много къщи бяха под вода, а други бяха отнесени или частично разрушени. И така врачани подтикнати от желанието да помогнат на хората, които бяха останали без домове и покъщнина, след това природно бедствие, взеха решение да дарят пари, за да бъдат закупени някои най-важни уреди от бита. Дарение направи екипът на Младежки център – Враца и ДГ „Славейче“ – гр. Враца от името на деца, родители и учители от трета група „Звънче“.

Вчера екипът на Младежки център – Враца предаде направените дарения на Н.Ч. „Просвета-1927“, с. Богдан. Нещата, които бяха закупени от Центъра за гражданите бяха следните – хладилник, пералня и двуетажно легло, а от ДГ „Славейче“ – гр. Враца – единайсет електронни котлони.

Екипът се надява поне малко да е обекчил тези хора и да не забравяме, че най-важното е да сме човечни едни към други в тези тежки времена.

Напишете коментар