Време е да ви представим #коМИСИЯТА, която ще оценява разработените настолни игри по време на Boardgame Jam Vratsa най-якото събитие за създаване на бордови игри, което ще се проведе в Младежки център - Враца - Youth Center Vratsa

Време е да ви представим #коМИСИЯТА, която ще оценява разработените настолни игри по време на Boardgame Jam Vratsa най-якото събитие за създаване на бордови игри, което ще се проведе в Младежки център – Враца

Време е да ви представим #коМИСИЯТА, която ще оценява разработените настолни игри по време на Boardgame Jam Vratsa най-якото събитие за създаване на бордови игри, което ще се проведе в Младежки център – Враца. Нашето жури ще се състои от 3 човека като сборът от техния опит в това хоби може би ще е равен на средната възраст на участниците, които ще премерят сили в него (около 20 години)!

Веселин е архитект, графичен дизайнер и гейм дизайнер. Интересите му включват исторически изследвания и опазване на културното наследство, а в свободното си време ръководи клуб по философия. Основната му роля при разработването на настолни игри е създаването на техния як дизайн и илюстрациите!

Иван е гейм дизайнер и контрабасист. Интересите му освен в игрите, са в областта на фантастиката, митологията и музиката. Обича изкуството и креативността, затова се опитва да мотивира себе си и другите да творят винаги, когато получи този шанс. Той ръководи блога и подкаста на уебсайта и винаги е готов да говори за дизайна на игрите.

Никола е младежки работник в Младежки център – Враца. Страстта му към настолните игри се ражда преди повече от 6 години, когато за пръв път решава, че трябва да запали младежите от родния град по настолните игри, организирайки различни събития с цел тяхното популяризиране. Той е разработил своя методология по мотивиране на младежи за активно включване посредством игране на бордови игри.

Ако все още не сте се записали за събитието, направете го сега: https://bit.ly/boardgameJam

Събитието “Boardgame Jam” e част от младежките инициативи “Създаваме заедно” 2021 г. на клуб по настолни игри “All A-board games Vratsa” към Младежки център – Враца. Тази дейност е част от Проект BGLD – 1.003 – 0004 „Младежки център Враца – фактор за развитие на Северозапада“, финансиран чрез Финансовия механизъм на ЕИП 2014-2021 г.

Публикациите на сайта отразяват единствено мнението на авторите и Програмният оператор на Програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“ не носи отговорност за съдържанието на информацията.

Напишете коментар