Велопоход до разклона на екопътека "Боров камък" - Youth Center Vratsa

Велопоход до разклона на екопътека „Боров камък“

През изминалния петък направихме сефтето на нашите колела! Най-сетне времето, в което планирахме събитието ни се усмихна и ни зарадва с много слънце! Така дойде този хубав момент, в който да проведем първият си съвместен велопоход за тази година с нашите приятели от Враца Велообщество – Колоездачен клуб. Близо 20 ентусиасти взеха участие в събитието, като заедно изминахме дистанцията от Младежки център – Враца до разклона за екопътека „Боров камък“ и обратно! Беше малко изморително, но най-вече приятно и забавно! В скоро време очаквайте още велопреходи и на по-големи дистанции.

Обучението е част от дейностите на клуб „Спортна анимация и туризъм“ е създаден по Проект BGLD – 1.003 – 0004 „Младежки център Враца – фактор за развитие на Северозапада“ по Програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“, финансирана по Финансовия механизъм на ЕИП 2014-2021г.

Публикациите на сайта отразяват единствено мнението на авторите и Програмният оператор на Програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“ не носи отговорност за съдържанието на информацията.

Напишете коментар