Великденска творческа работилничка в община Козлодуй - първият реализиран проект по Младежки инициативи "Създаваме заедно" - Youth Center Vratsa

Великденска творческа работилничка в община Козлодуй – първият реализиран проект по Младежки инициативи „Създаваме заедно“

Днес беше реализиран първият младежки проект сред одобрените за финансиране по Младежки инициативи „Създаваме заедно“, а именно Великденска творческа работилничка в община Козлодуй за деца и младежи с намалена възможност за социална адаптация, иницииран от екипа „Великденска радост“.
Събитието се проведе освен в град Козлодуй и в селата Хърлец, Гложене и Бутан, като се радва на изключително голям интерес и в четирите населени места.
Сред дейностите, включени в инициативата, бяха боядисване на яйца, оцветяване на предварително подготвени картинки, рисуване върху лицата на желаещите деца, украсяване на балони във формата на различни животни и посещение на работилничката от любимите на всички анимационни герои. А най-атрактивната част от празничната програмата за посетителите се оказа… всъщност цялата програма!
Екипът на Младежки център – Враца благодари на всички участници във Великденската работилничка, но най-вече на изключителните млади хора, които се отнесоха толкова отговорно и с любов и старание организираха това прекрасно събитие – гордеем се с вас!
Младежките инициативи „Създаваме заедно“ са част от дейностите на Младежки център – Враца по изпълнение на Проект BGLD – 1.003 – 0004 „Младежки център Враца – фактор за развитие на Северозапада“, финансиран чрез Финансовия механизъм на ЕИП 2014-2021г.

Публикациите на сайта отразяват единствено мнението на авторите и Програмният оператор на Програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“ не носи отговорност за съдържанието на информацията.

Напишете коментар