Бяха вълнуващи два дни - Youth Center Vratsa

Бяха вълнуващи два дни

Бяха вълнуващи два дни! На гости ни бяха младежи и колеги от Младежки център – Монтана. В двата дни, през които бяхме заедно, имахме доста интензивна и интересна програма. В първия ден нашите приятели се запознаха с работата на Младежкия център във Враца и посетиха Регионалния исторически музей, където заедно се впуснахме във вълнуващи приключения. Вечерта продължихме с настолни игри на английски език! Клубът по настолни игри „All-A-Board Games Vratsa“ към Младежки център – Враца спретна една забавна вечер за нашите приятели от Монтана. Заедно играхме игри и се опознавахме. На другия ден заедно отбелязахме Световния ден за борба с тормоза в училище. Програмата ни приключи с посещение на развлекателен парк „Леденика“ и запознаване с красотите на врачанския балкан. Горе проведохме и нашата групова рефлексия и споделихме своите впечатления от изминалите два дни!

За нас беше удоволствие да посрещнем нашите приятели от Младежки център – Монтана!

Младежкият обмен е част от дейностите на Националната мрежа на младежките центрове в България, изпълнявани по проект BGLD – 1.003 – 0004 „Младежки център Враца – фактор за развитие на Северозапада“, финансиран чрез Финансовия механизъм на ЕИП 2014-2021г.

Публикациите на сайта отразяват единствено мнението на авторите и Програмният оператор на Програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“ не носи отговорност за съдържанието на информацията.

Напишете коментар