Благотворителен търг - Youth Center Vratsa

Благотворителен търг

Цветомир Тодоров, доброволец към Младежки център – Враца, е млад, амбициозен и мотивиран спортист, който иска да сподели щастието си да стане държавен шампион по ММА, като пусне на ТЪРГ с благотворителна цел своя златен медал, чрез който достига квота за Европейско първенство тази година в Русия. Средствата от търга ще бъдат в полза на Ивка – самотна майка с 3 деца, която се бори ежедневно с трудностите, които съдбата ѝ поднася.

На 6-годишна възраст на най-малкото ѝ дете – Ивайло, са уставени офталмологични проблеми. След дълго ходене по болници за установяване на очния проблем се оказва, че майката няма финансова възможност да помогне на детето си. Съдбата я подлага на още по-голямо изпитание, което идва следствие на злощастен инцидент, при който по-големият ѝ син – Калоян, остава инвалид. Така, в по-голямата част от времето си, тя трябва да се грижи за него.Въпреки всички тези проблеми, Ивка продължава да се бори, водена от майчинското си желание да помогне на децата си.Тя успява да работи като обслужващ персонал в местен ресторант в града и продължава да се грижи за децата си, търсейки ежедневно решения за здравословните им проблеми.

Събраните средства от търга ще отидат по дарителската сметка, открита за разрешаването на проблема със зрението на малкия Ивайло, на която всеки може да дари толкова колкото прецени, че може. BG30UBBS80021018495450 във валута BGN Ивка Василева Иванова BIC код: UBBSBGSF

Ивайло вече е на 9 години, но е с диагноза „Високостепенна хиперметропия”, за което са му необходими очила с диоптри +14.0 ляво и дясно око. Сумата, с която може да се помогне на Ивайло, за да вижда света, както ние го виждаме, не е малка. Затова стартовата цена на търга е 350 лева.

Вярваме, че воден от желанието си да помогне ще има хора, които ще участват в търга на Цветомир! Вярваме, че такава кауза не трябва да оставя незабелязана, защото тя не е водена от задни мисли или скрити облаги! Цветомир притежава истинско сърце на Шампион! Нека подкрепим семейството на Ивка и спечели заслужения рунд, който и се полага!

Напишете коментар