Ако имаш въображение на друго ниво, ако имаш мечти по-големи и от тези на Илон Мъск, то тогава това е за теб - Youth Center Vratsa

Ако имаш въображение на друго ниво, ако имаш мечти по-големи и от тези на Илон Мъск, то тогава това е за теб

Ако имаш въображение на друго ниво, ако имаш мечти по-големи и от тези на Илон Мъск, то тогава това е за теб. Младежките инициативи целят да превърнат най-щурите, най- креативните и най-полезни идеи на младите хора от област Враца в реалност. Ще бъдат финансирани само най-добрите 10 младежки инициативи, като всяка ще е на стойност 1500 лв. Освен това можете да се кандидатства и за финансиране на още 8 младежки инициативи по 500 лв. За това не губи повече време, а запретвай ръкави и си събери отбор ентусиасти, с който заедно да изживеете това приключение!

Имаш идея да организираш: младежки лагер на тема „Космическите предизвикателства пред света“ , събитие като Cosplay, обучение на тема „Дигитални изкуства и комиксите“, еко-събитие за спасяване на скалните орли, състезание по фехтовка, създаване на младежко пространство и така да направиш ежедневието на младите хора от твоето село/град още по-интересно и по-вълнуващо, то тогава новият сезон на младежките инициативи „Създаваме заедно“ 2023 г. е точно за теб. В тях могат да се включат младежи на възраст между 14 и 29 години и то в следните категории:

-Неформални дейности, обучения и спорт;

-Визуално изкуство, култура и творчество;

-Грижа за животните и опазване на околната среда;

-Младежки пространства;

-Превантивни дейности.

За да кандидатстваш, трябва да направиш следните неща: състави си своя „dream team“ от твои най-добри приятели, запишете идеята си, като попълните формуляра ни до 5. декември и след това го изпратете на youthcenter_vr@abv.bg.

Ако все още се притесняваш и се чудиш, дали това е за теб знай, че младежките работници от Младежки център – Враца ще са на твое разположение да отговорят на всеки въпрос възникнал при написването на твоята идея.

Както е казал Илон Мъск : „Трябва да сте силно мотивирани, за да накарате нещата да се случват. В противен случай просто си вгорчавате живота.”

Кандидатствай сега и реализирай утре една твоя мечта!

Статута на проектите „Създаваме заедно“: https://bit.ly/3fu8EXU

Формуляра за кандидатстване: https://bit.ly/3fyqx7X

Инициативата „Създаваме заедно” е финансирана по Проект BGLD – 1.003 – 0004 „Младежки център Враца – фактор за развитие на Северозапада“, финансиран чрез Финансовия механизъм на ЕИП 2014-2021 г.

Публикациите на сайта отразяват единствено мнението на авторите и Програмният оператор на Програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“ не носи отговорност за съдържанието на информацията.

Напишете коментар